Årets sesong

2019-sesongen startet trist, men endte godt

Finalist i «Årets Godbit»

Det varme aprilværet fikk knoppene til å bryte ekstra tidlig, og alt så lovende ut til begynnelsen av mai da været slo om og temperaturen falt. Tre netter med ned mot minus fem grader førte til at både knoppene og ledevevet i skuddene fikk frostskader. Følgen var at mye av avlingen gikk tapt og at vi ikke på langt nær hadde bær nok til alle som kom for å kjøpe.

Heldigvis hadde vi vinen. Den rettet opp noe av tapet. På åpningsdagen var det kø av folk som ville sikre seg den nye musserende vinen og isvinen. Begge gikk vi tomme for etter kort tid.

Høsten har derimot vært en opptur. Først fikk vi vite at dessertvinen vår er plukket ut til finalen i den store mat- og drikkekonkurransen Det norske Måltid i kategorien Åres Godbit. Tre finalister konkurrerer om å vinne prisen som deles ut i Stavanger 10. januar.

Tildelt BU-prisen 2019

Mer om konkurransen kan du lese HER

Som om ikke det var nok har vi også blitt tildelt årets BU-pris for Akershus. Prisen deles ut av Innovasjon Norge, og juryens begrunnelse kan du lese HER

Mens vi er i full gang med å legge vin for neste år, har bringebærfeltene gått i vinterdvale. Vi håper de våkner opp til en «normal» vår så vi slipper en gjentakelse av årets sesong.

Lang kø ved lanseringen av årets bringebærvin